Здрастуйте наші друзі та помічники. У Ксюші все добре, у її класі багато дітей відсутні за станом здоров'я, ми поки що тримаємося. Вчора Ксюша написала тест з історії на 8 балів, всю інформацію вона сприймає та запам'ятовує на уроці, окрім української та зарубіжної літератури. З цих предметів я вдома вмикаю аудіо книги. Ксюша має гарну пам'ять.
Ми з Ксюшею ходили в наш місцевий центр, щоб нам допомогли підібрати коляску для Ксюші, за габаритами, шириною сидіння, щоб була мобільна, добре складалася (максимум компактна), легка, тому що живемо на другому поверсі і до ліфта один прольот сходів. Загалом вибрали два варіанти, що підходять Ксюші. Одна в салатовому кольорі і вона Ксюші дуже сподобалася, але вона трохи довша і ширша за іншу, але Ксюша звичайно до мене прислухається, тому що розуміє, що мені її піднімати і носити. Вона дуже хоче коляску з електро приводом, що аж «зі штанів вискакує», хоче бути хоч трохи самостійною.
Ще в цьому центрі ми записали Ксюшу до логопеда, її дуже хвалять як хорошого фахівця. Поки будемо ходити двічі на тиждень, тому що у неї багато дітей, коли з'явиться віконце нам додадуть заняття.
Дякую велике кожному доброму серцю! Дякую за Вашу допомогу, дякую, що Ви з нами!
Неможливо описати, як ми вдячні кожному, хто відгукнувся на наш крик про допомогу! Друзі, знайомі, зовсім незнайомі люди. Хтось допомагає постійно! Ви неймовірні! Ми любимо Вас усім серцем і посилаємо у відповідь кожному промінчик добра та любові! Низький материнський Вам уклін!
Просимо допомогти зібрати суму для сплати реабілітаційного курсу Ксюшеньки! Без Вас ми не впораємось! Залишилось всього 17 днів.Надходження на картку Монобанку:
200 грн Петро Петренко
10000 грн Петро Васильєв
30 грн Іщенко Андрій
Надходження на картку Приватбанку:
2985 грн Максименко Сергій
29,85 грн Канурін Дмитро Олександрович
29,85 грн Кануріна Оксана Георгіївна
ЗАЛИШИЛОСЬ 17 ДНІВ!!!
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 20 341,20 грнРеквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4999-9896-4470
5168-7573-9481-1709 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023