Хочеш бути щасливим? Ніколи не слухай нікого. Май свою голову, свої думки та ідеї, плани на життя. Не женись ні за ким. Тільки крок назустріч, але не навздогін. Це життя. Ніхто за тебе не будуватиме твоє щастя. Нікого не слухай. Іди своєю дорогою і не важливо, що кажуть за спиною. Говорили, говорять і завжди говоритимуть. Тебе це не повинно хвилювати. Кохай. Твори. Мрій. І будь сильним.
Дякую добрим чуйним людям, дякую за Вашу доброту. Я ніколи навіть і уявити собі не могла, що у мене буде хвора дитина і що я проситиму про допомогу, щоб допомогти своїй дитині. Але я й не могла припустити, що життя, здоров'я та доля моєї дитини хвилюватиме стільки людей. Я не втомлюся дякувати і молитися за наших благодійників. Низький материнський Вам уклін!
У нас все гаразд. На наше прохання нам поставили улюблених інструкторів. На заняттях Ксюша як завжди, нема до чого причепитися, на масажі лежить спокійно, а де треба трудитися, вкладає силу і старання!
Якби Ви тільки знали, як Ксюша хоче ходити, як вона працює, долаючи біль та втому. Ксюша ще маленька, але за своїми силами, впертістю та працею вона доросла. А уявіть собі, як бігатиме моє маля, а не... . Я дуже хочу, щоб Ксюшенька була щасливою!
Реабілітації – це ШАНС для Ксюші ходити самостійно!
Я сподіваюся на хороший результат, і що незабаром Ксюшенька нас радуватиме і ходитиме самостійно! Немає нічого страшнішого ніж бачити і відчувати коли хворіє твоя дитина. Я, як мама особливої ​​дитини всім серцем сподіваюся, що ОБОВ'ЯЗКО настане той час, коли моя донечка ходитиме, бо тільки віра змушує нас йти вперед і сподіватися на краще!!!
Надходження на картку Приватбанку:
100 грн Ретинська Ю.
Надходження на картку Монобанку:
3000 грн Іван Дячук
4300 Петро Васильєв
МИ НА ЛІКУВАННІ!
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 2 482,55 грнРеквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4999-9896-4470
5168-7573-9481-1709 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023