Здрастуйте наші друзі та помічники. У Ксюші все добре, ходить до школи та на додаткові до спеціалістів.
На вулиці погода дуже тішить, що вже зимову куртку змінили на весняну. Вчора і сьогодні на вулиці +17 С. На душі аж радісно після зими!
Завтра свято 8 Березня! ми хочемо Вас привітати З наступаючим святом!
Хай цей день буде сповнений усмішками, теплом і приємними сюрпризами! Бажаєм Вам завжди відчувати любов і турботу, радіти кожному дню та бути безмежно щасливими!
Будь ласка, підтримайте Ксюшеньку. Збір практично стоїть на місці, здається, що часу до реабілітації ще багато, але насправді дуже дуже мало. Нас часто рятувала кредитка, але і в цей раз вона частково нас виручила. Я не можу витягти реабілітації сама. Пенсія маленька і тому наше життя, як я його називаю «В борг». Бракує на елементарні речі. Я знайшла групу, де віддають речі б/у, і нам прийшла посилочка, штани Ксюші і Дімі, які можна носити до школи. Велике дякую,що є такі групи, це велика підтримка нужденним.
Тільки з Вашою допомогою ми проходимо реабілітації. Будь ласка, підтримайте Ксюшеньку. Віра нам дає сили і проганяє геть сумніви та страхи. Ми не можемо прогаяти шанс поставити Ксюшеньку на ноги. Подаруйте такий шанс Ксюші! І пам'ятайте, що маленької допомоги не буває, тільки об'єднавшись, ми зможемо закрити збір!
Божої опіки та здоров'я всім!!!
Україна переможе!
Надходження на картку Приватбанку:
29,85 грн Канурін Дмитро Олександрович
Надходження на картку Монобанку:
100 грн Ляхова Оксана
Реабілітація з 05.05.2025 р.
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 43 540,15 грн
Реквізити для допомоги:Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023