Реабілітація з 05.05.2025р.
Треба зібрати: 43 670 грнЗдрастуйте наші друзі та помічники. У Ксюші вже все гаразд. Ми їздили на вихідні до бабусі на день народження у село. Ксюші там дуже подобається і за бабусею з дідусем сумує. Все було гаразд. Ксюша дуже хотіла подивитися із бабусею новий фільм «Муфаса» і їй дуже сподобалося.
А в неділю Ксюша нас дуже налякала. У бабусі є ванна кімната, а у нас душова. У нас маленька ванна кімната і там ніде ставити ванну, і Ксюша захотіла поплавати у бабусі у ванній. Вона покупалася і я її вела в кімнату і Ксюша почала дуже погано йти і гнути спину, я їй сказала вирівнятися, на що вона не відреагувала, я глянула на неї, а у неї обличчя зблідло і вона заплющила очі. Я взяла її на руки і віднесла в кімнату. Приклала холодний, вологий рушник, вона розплющила очі і показала що закружляла голова. Ксюша швидко відійшла, але налякала всіх, більше не купатиму її в гарячій воді.
З понеділка ми ходимо до школи і знову почали ходити до логопеда та психолога.
Кожні 3-4 місяці стараємося проходимо реабілітацію, Ксюша активно займається і саме тоді насолоджується легкістю свого тіла. Це її життя, таке в неї щастя .
І хоч діагноз ДЦП змінив всі наші життєві плани, приніс нам біль та гіркі сльози в дім, ми живемо і мріємо що колись буде легше.
Розуміємо що зараз важкий для всіх час, та опустити руки і не боротися за здоров'я найріднішої - просто не маємо права…Тому просимо по можливості підтримати та допомогти нам в лікуванні Ксюші.
Щиро дякуємо всім за підтримку та віру в нашу квіточку! Мирного неба всім нам!!!
Надходження на картку Монобанку:
30 грн Іщенко Андрій
Надходження на картку Приватбанку:
100 грн Федотова А.
Реабілітація у центрі «Промінь» з 05.05.2025р.
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 43 670 грн
Реквізити для допомоги:Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023[/b]