Здрастуйте наші друзі та помічники. У Ксенії все добре. Лишаються лічені дні в школі, сьогодні вже здають підручники. Насправді Ксюша вже хоче літа, вона мені кожень день каже, що хоче купатися в річці і попросила, щоб я в календарі відмітила перший день літа! А ще вона дуже чекає коли в центрі буде табір. Того року їй дуууже сподобалось!
МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ, ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ У ТРУСКАВЦІ ЗАЛИШИЛОСЯ ВСЬОГО 39 ДНІВ, А НЕОБХІДНО ЗБИРАТИ ЩЕ 63000 ТИС.
Я завжди говорю Ксюші, що в неї все вийде, що багато чого залежить від неї самої, від її бажання та наполегливості. І Ксюшенька працює щосили на заняттях і самостійно.
Хтось каже, що головне фізичне одужання, інші, щоб прогресувало розумовий розвиток. Наша Ксюшенька дуже розумна дитина. І я навіть уявити не можу, як їй важко на душі. Тому що вона розуміє, що решта діток бігає, грає, а вона може це робити тільки з моєю допомогою.
У неї таке щастя в очах, коли вона самостійно встає і стоїть, і коли робить кілька самостійних кроків. Їй важко, але вона намагається робити більше кроків та довше самостійно постояти. Її наполегливість сильніша за діагноз!!!
Я дуже хочу, щоб Ксюшенька ходила!
Життя Ксюші - це безперервна боротьба за її якість, як би це не звучало, але це наша правда!
Дякуємо за Вашу віру! Дякую тим, хто підтримує нас і відгукується добрим словом! Дякую тим, хто залишається поряд і допомагає нам!
Ви можете допомогти Ксюші будь-якою сумою...
Надходження на картку Монобанку:
600 грн Андрій Кудря
Реабілітація м. Трускавець з 29.06.2026 р.
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 62 700 грн
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023