ГРИНЕВА КСЕНИЯ 5 лет. ДЦП. Мечтает ходить ножками!!!

• Оффлайн tanya24 Вставить имя в ответ
  • Почетные участники
    • Просмотр профиля
Ответ №495 : 21 Март 2025, 09:27:03
Здрастуйте наші друзі та помічники. У Ксюші все добре, сьогодні після уроків їдемо до бабусі досела. Потрібно допомогти по господарству у дворі та вдома треба навести порядки. Сподіваюся, погода буде хороша і Ксюша покатається на велодокторі.
Я наступний тиждень не зможу писати новини про Ксюшу, вже про все напишу після приїзду додому.
Ми просимо Вас допомогти Ксюші. До реабілітації залишилося дуже мало часу і дуже просимо Вас допомогти у зборі на крісло колісне з електроприводом.

Зараз навіть згадувати важко, що колись Ксюша не могла самостійно тримати голову, про решту і говорити не треба...
Сьогодні наша Ксюшенька може: сидіти, стояти, ходити з підтримкою та кілька кроків самостійно, робить щодня самостійно зарядку адже вона знає та розуміє, що це їй потрібно для того, щоб навчитися ходити!!!
Це результат нашої з Вами плідної роботи! Ви підтримуєте Ксюшеньку, а вона старанно працює. З кожним заняттям Ксюша стає міцнішою та кращою. Старанно виконує завдання і дуже радіє, коли її хвалять. Це дуже важка робота, результат часто приходить не відразу, але тим більше він важливіший і цінніший для нас! Ксюша неймовірно стійка, витривала та працьовита! Від народження вона хапається за життя! І так цілеспрямовано йде до своєї мрії!
Вже так багато ми пройшли разом із Вами. І попереду на Ксюшу чекає багато перемог, але нам потрібно трошки дива і Ваша допомога!!!

Дякую Всім величезне за допомогу, розуміння, переживання, за віру та Ваші добрі серця! Дякуємо за шанс Ксюшеньці, йти до своєї мети – бути здоровою, щасливою дитиною! Я не втомлюся Вам дякувати за Вашу великодушність!!! Низький материнський Вам уклін!

Надходження на картку ПриватБанку:
200 грн Скрипка Л.
29,85 грн
Надходження на картку Монобанку:
3000 грн
30 грн Іщенка Андрій

Крісло колісне з електроприводом 42000 грн
Реабілітація з 05.05.2025 р.

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 76 350,45 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Рекомендуем почитать →
  • Оффлайн tanya24 Вставить имя в ответ
  • Почетные участники
    • Просмотр профиля
Ответ №496 : Сегодня в 09:26:58
ОСОБЛИВА ДИТИНА - ЦЕ ДОРОГО(
Особлива дитина - це дорого. І це правда. Будь-який діагноз «тягне» за собою низку додаткових витрат. І сума цих витрат може сягати захмарних сум.
Особлива дитина однозначно потребує великих вкладень.
 Бо адаптувати, лікувати, реабілітувати, соціалізувати таку дитину дорого.
І це все крім тих звичайних речей, на які ви витрачаєтесь для інших  здорових дітей.
Повірте, мало який бюджет, може «витягнути» таку дитину. Навіть, якщо діагноз не дуже важкий. Навіть, якщо лікування не дуже потужне.
Що робить родина особливої дитини, коли власних коштів не вистачає?
Тут два варіанти: або робить в рамках своїх можливостей або просить про допомогу.
Обидва шляхи дуже важкі,насамперед, морально.
Знати, що ти можеш дати дитині краще і реально їй допомогти і просто не маєш на це грошей, ДУЖЕ ВАЖКО.
Просити ДУЖЕ СОРОМНО, бо можна наштовхнутись на зовсім різну реакцію.
Я була у обох ситуаціях. І в критичний момент все ж попросила. Не шкодую, але і негативу не було. Але негатив буває, я це точно знаю.
І найчастіше, що я читаю чи чую, знаєте що?
Немає грошей на ліки, зато манікюр у неї є.
Немає грошей на реабілітацію, а сукня нова з"явилась.
Немає грошей на спеціальні заняття , а от на похід в кіно знайшла ж.
І слава Богу, що знайшла, бо вигорання мами особливої дитини таке шалене, що може потягнути за собою такі важкі наслідки, як суіцид, депресія і тому подібне.
Бо особлива мама – не тільки мама, вона ще і жінка, дружина, подруга, сестра, дочка тощо. І забути про ці всі ролі означає втратити себе. А от це плаття, кіно, манікюр – це ковток свіжого повітря, шанс хоч на годину, на дві години забути, що ти – особлива мама. І стати просто жінкою, згадати, як це – подумати про себе.
Ніколи не засуджуйте таку особливу маму, бо може це єдина її віддушина і останній шанс не втратити себе у своїй особливій дитині.
Не розгубити себе серед безкінечних буднів покладеного життя
Ми можемо собі зробити свято і інколи сходити в кіно і Ксюша від цього дуже щаслива, а от одяг, взуття з цим вже тяжче.

Ми в суботу приїхали до дому з села. Ми дуже сподівались на гарну погоду, і що Ксюша покатається на велодокторі, але був сильний вітер і доволі прохолодно, тому не вдалося. У Ксюші все добре, вона багато проводила часу з бабусею і бабуся весь час годувала її, всі бабусі щасливі, коли онуки їдять!!!

Але є і погані новини, більше ніж за тиждень не було надходжень!! Збір на крісло колісне і реабілітацію стоїть на місці!!!
МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ПРО ДОПОМОГУ! До реабілітації лишився місяць, а на крісло колісне я навіть вже і не сподіваюсь, що вдасться зібрати кошти! Я в роспачі:(
Дорогі наші друзі та просто добрі люди, я звертаюся до Вас за допомогою!!!

Надходження на картку Приватбанку:
29,85 грн Канурін Дмитро Олександрович

Крісло колісне з електроприводом 42000 грн
Реабілітація з 05.05.2025 р.

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 76 320,60 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023
Реклама